PTPL frens
Rabu, 15 Jun 2011 • 9:41 PTG • 1 comments
6/6/2011..aku further study kat kolej PTPL Sentral..kat KL..ambik kos grafik design..actually aku x target pun akan ambik bidang ni..sbb..mungkin aku x berseni kot..haha..aku minat fesyen..aku minat akaun..n firstly, aku sbnarnye nk ambik diploma akauntansi..mmg aku agak berminat..tp nk kata pandai sgt akaun tu tidak la..tapi stakat boleh la tu ade ar..haha..time registration, aku msih x dapat wat kputusan lagi..coz ayah swoh ambik kos kemahiran..hmm..fikir punye fikir punye fikir..last2 aku ambik kos yg ayah aku harapkan aku ambik..ape salahnye mencuba bidang baru..aku cube pupuk minat walaupun overall aku xprnah tau pun pasal bnda ni..wlaupun pngetahuan aku psl ni zero(0)..tp x smstinye aku xley nk bljr kn..
Alhamdulillah..ckit demi ckit..aku dh mule minat ngan bidang ni..first day aku kat kolej..mmg blur gile..ape pun xtau..pg tu kena daftar subjek..aku dftar subjek ngan miss revathi..dy yg akan jadi mentor aku di kolej..sblm masuk kelas..miss reva kenal kan aku ngan bdk senior..nme dy hudaini (bobo)..bobo knlkan aku dgn empat lagi kwan dy..qee, scha, hus, n aieyn..dyorang sume best..x sombong..tapi x brmkne bile aku dh ade kwn baru..aku lupe kat nabila..msti r x..nabila ttp kwn baik aku skrg dan selamanya..dh mcm adk aku dh dy tu..skrg hidup aku dpenuhi wrne2 ceria dgn kwn2..love u allz..

NEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle