nk pakai bracess..
Jumaat, 8 Julai 2011 • 9:55 PTG • 0 comments
lepas casting aritu..abg max(Uncle S.A.M talent entertainment) cakap swoh aku wat bracess..coz gigi aku tak bape cantik..xyah ckp tak bape la..mmg xcntik pun..sbb agak tak tersusun n besar..hmm..time tu aku pk mungkin x mendadak sangat nk pkai..tapi one day tu..time aku lepak2 ngan dyorang..abg max bru blik dari satu production company yg agak besar nmenye dlm industri hburan hari ini..abg max bg tau yg dy dh dpt projek ngan production company tu..filem sambungan kedua selepas filem pertama pecah panggung..hmm..nme aku tercalon dlm calon2 yg bkal dipilih dlm filem tu nnt..happy sgt2 time tu..abg max ckp dy ley tlong kalo aku pkai bracess..hmm..dy cakap aku ley gi jauh..rupa dh ade..cume gigi je..hmm..

sbnarnye aku just join ni saje2 je..xde r mngharap sgt sbnarnye..tp tbe2 lak dh dpt offer mcm ni..bak kata org rezeki jgn dtolak kan..hmm..cuma yg jd masalahnye skrg..how can i get the money to use bracess before november??nk minx ayah susah ckit..hmm..nnt dy byk tnye..malas ar..kalo ley aku nk gune duit aku sndiri..but dlm mase yg sgt2 singkat ni..mcm ne nk wat..huhu

try search kat google costing wat bracess..huhu..mmng sgt best hrge dy..xtahan siot..lebih 3K..nk tak nak kena slow talk ngan ayh nnt..but not now..coz kat rumah ni ade perang besar..hmm..

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle