SINGLE ITU BEST KE BOSAN??
Ahad, 14 Ogos 2011 • 7:35 PG • 0 comments
Dulu time couple bukan men lagi rase cam terase nak idop single sebab masa tu terase single lbih baik..tapi bile dah single..gatal nak couple lak..haha..takpe..single pun ade baik dan buruk dy..kebaikan bile single ni..

1. kite tak yah nak ade komitmen ngan sesape
2. nak kawan ngan sape pun takde orang nak larang
3. kedit xbanyak habis
4. xyah nak jealous2
5. xyah nak mintak izin dari si dia untuk kuar mane2

tapi yang x bestnye bile single ni..

1. bile bosan, tak tau nk kaco sape
2. nk kuar bosan, sebab xde pasangan
3. cemburu tengok couple lain
4. xde orang nak mesej jiwang2
5. xde tempat nak curahkan masalah

jadi, kalau rase nak single tu fikir2 kan la ye..memang waktu kite baru2 single rase best..tapi, bile dah lame2 tu korang akan rase bosan..dan memang tak susah untuk mencari yang lain..tapi, yang lain tu akan same ke ngan org yang menjage kite sebelum tu??atau mungkin lebih baik dari dy??atau mungkin lebih teruk dari orang yang pernah kamu kenal dulu??

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle