bile kamera berfungsi!
Selasa, 22 November 2011 • 6:41 PG • 0 comments
alhamdulillah.rezeki ade di mana2..yana sekarang cari job sendiri..buat freelance lebih untung..payment pun xde sangkut2..kita pun x yah nak bising kat orang mintak duit kita x dapat2..orang pun naik fed up kalo kita asyik memekak je kan..ade job ambik..xde job fokus on study je..

lepas shoot cter 'SOFFIYA'..yana de shoot satu filem..tajuk dy 'AZAZIL'..anggaran bln 1 kuar panggung..xnmpk sangat pun dalam citer tu..sbb jd org bunian..itu last job yana ngan talent..till now..no more job yg dyorang bg..memang ade dyorang mintak datang casting untuk citer 'ADUL MENCARI CINTA'..yana datang untuk support dyorang..tp kerjasama dyorang agak kurang memuaskan la..so..yana x stay lama pun..yana terpaksa balik..sebab rushing time..itu last jmpe dyorang..





sekarang yana bergerak sendiri..alhamdulillah jobnye ade..cume masa n watak tu yg x kena..job banyak dapat dari kakak angkat yana..ape yg dy dapat..dy pas kat yana jugak..baru2 ni yana g shoot kat hulu langat..untuk citer 'TEROWONG..EPS 11:ALAM LAIN' under production abg rashid sibir..krew dyorang mmng paling cool la..sporting n sempoi abis..yana suke sangat2 kerja ngan dyorang..dalam citer ni yana jadi dayang istana di alam bunian..alhamdulillah khamis(24/11/11)ni kuar la cter tu kat tv3..pkol 9.30 mlm..nothing to say about artis..sume ok je..payment pun dapat cash..so..xyah nk memekak2 kat owg minx duit..ni first job yana bergerak sndiri..rasenye lebih berbaloi bergerak sndiri..duit pun x byk kuar..mula2 agak risau gak r sebab x kenal sape2 pun kat ctu..then, bile dah sehari kat sne..knl la ngan extra2 yg len..alhamdulillah..dyorang sume sporting..x sombong..












baru 2 hari lepas ada orang call yana untuk shooting..yana x tau sape..mungkin pm kot..ajak shoot cter "ampunkan dosaku"..kalau ikutkan hati memang nak job tu..sebab tengah kering gile2 ni..kol time dh ngam petang..pg leyh g kls dlu..sekali kena dress up clubbing la plak..terpakse tolak la jawabnye..sebab fikir..sekali yana pakai macam tu..nanti mesti nak pakai lagi..nak lagi..dan lagi..lebih baik kita x yah mencuba..yana respect ngan lisa surihani..even dy famous sklipun..dy x pernah dress up macam orang "tak cukup kain"..
so..sampai sini je yana cter sal pengalaman shooting yana..len kali kite sambung lagi..keep smile ya! ^_^

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle