Kembali seperti dahulu
Selasa, 28 Februari 2012 • 2:04 PTG • 0 comments
salam untuk semua..
lame betul rasenye tak update blog ni..rindunya nak taip panjang2..hihi..
Alhamdulillah..keadaan kembali seperti sedia kala..masalah yang menimpa yana sebelum ni sikit demi sikit selesai..
sekarang yana dah yakin pada diri..
pesan pada diri sendiri: jangan takut untuk berdepan dengan masalah..tak ada masalah yang tak de jalan penyelesaian..
masa ni la kita boley nampak yang mana kawan yang sentiasa ada bila susah senang kita..thanks to all my frendz yang banyak tolong yana..yang selalu memberi semangat kat yana untuk hadapi sume masalah ni..n tak lupa juga untuk family..yang sentiasa bagi support..
hari khamis lepas kuar ngan my baby tecik tya n my honey bell..pi main ice skating..tunaikan hajat bell..dy teringin sangat nak main..so, ajak tya sekali..sebab ckgu yang mengajarnya tya..yana pun tak pandai main sebenarnya..huhu..






ni la kenangan yang sempat di ambil..xbanyak gambar yang boley masuk..internet slow gila!

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle