kawan
Jumaat, 13 April 2012 • 2:15 PTG • 0 comments
salam to allz blogger..
entry kali ni hanya untuk mencontengkan perasaan yana yang tengah serabut ni..bukan nak mengaibkan sesiapa..
ada sorang kawan yang dulu yana sendiri pernah gaduh besar ngan dy..
then baik n jadi kawan yang paling rapat..
bestie ramai2 pun susah gak kan..yang sana nak kena jaga ati..yang kat cni pun nak kena jage pasaan..
kadang2 yana sendiri tak faham..bile yana ingat kat kawan tu..kawan tu cakap yana tak ingat dy n tak pernah ingat dy..
bagus gile..siyes sedih..kawan yang dah lama menyepi..no fon ade..dulu pernah kol tapi tak dapat..ade orang len jawab ckp yang si kawan ni dh tuka no..time tu agak kecewa sebab dy tukar no tak g tau..arini b'day dy..nmpk la dy on9..tegur la utk wish b'day dy..tapi len plak yg jadi..hurmm..tak kisah la..
hidup kalo banyak sentap sangat pun tak ley jugak..

hati pasaan orang len kena jaga..tapi kalo ati sendiri asyik di makan je..lama2 dah tak de hati dh..
just terpikir..yana rase yana tak pernah membeza2kan kawan yang hot dgn tak hot..sebab yana sendiri sedar yana sendiri langsung tak hot.. n  xlayak untuk berkawan ngan budak2 yang hot ni..
tetibe dapat tuduhan yang macam gtu..nak terasa dh penat n dah letih..
senang citer..biar la kat dy nak cakap apa pun kat yana..yang penting dy gembira dengan hidup dy..

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle