Yana lakukan apa yang Yana minat!!
Ahad, 27 Mei 2012 • 12:16 PTG • 0 comments
ok..firstly, salam to allz reader.. :)
story kali ni nak citer pasal bidang modelling..
haha..maybe akan ade suare2 yang sumbang mengatakan budak ni gila popular..
hurmm..itu sume terpulang kat korang..
yana x dapat nak tutup mulut orang kan..
jadi biar mereka berkata apa yang mereka mau..
anda bebas untuk berkata2..
tapi jangan la sampai kata2 awak2 tu menjadi fitnah dan mengumpat pule ye..
nanti kesian kena tanggung dosa.. :)
ok..yana join bidang ni just untuk suka2..
minat katanye..haha..
actually memang minat dari kecik..
cuma sebelum ni tak berpeluang nak ceburi bidang ni..
sebab tak jumpe kat mane nak mula..
ok sekarang saya dah dapat..kena bermula dari bawah..
itu mesti!! sebab..
mane boley terus nak sampai puncak kalo tak mendaki dari bawah kan..
tapi boley sebenarnya kalo korang naik helikopter ke kapal terbang ke..
dah start merepek kat ctu..
hehe..
ok..si dia menyokong kehendak yana sebab yana cakap ini minat yana..
n alhamdulillah family pun tidak membantah asal tahu jaga batas diri..
anak2 saya siomey dan silawa juga turut menyokong..
ada masa mereka temankan saya ke tempat fotoshoot..
ok..pasal transport pule..
yang ni susah sikit..sebabnya saya takde lesen untuk memandu sendiri..
jadi saya agak memilih tempat berfotoshoot..
event yang ade tak sume yana dapat join..
sebab ade yang jauh sangat dari public transport..
so, kalo tkde public transport..yana nak nek pe..
sedih kan..
takpe2 nanti nak amik lesen kereta..
senang la saya lepas ni..
ok kat cni ade gambar2 untuk cuci mata..
jemput la tengok :)



gambar ni sume first time shoot outdoor ngan uncle don@primalensa..memang happening sangat sebab dy banyak ajar cam ne nak pose.. :)
thanks sebab sudi singgah kat blog kite yang tak seberapa ni :)

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle