BENGKEL ALLONG PUTRA JAYA TEACH ME HOW TO BE MODEL
Selasa, 17 Julai 2012 • 3:59 PTG • 0 comments
salam to bloggers n reader..
lepas penat menaip untuk GLAM MASQUERADE NIGHT..
skang sambung balik menaip pasal bengkel model allong putra jaya..
actually event ni di invite oleh abg fotog yang dah dianggap sperti abg kandung saya iaitu LAKSAMANA REZWAN..tapi disebabkn abang wan mengalami kecederaan..so, dy x dapat join bengkel ni..
bengkel ni berlangsung pada hari sabtu dan ahad bertempat di Bandar Baru Bangi..
memandangkan kat kolej berlangsung KARNIVAL SISE n yana jadi ajk untuk gerai jualan yang diketuai qila n tya..
yana ke kolej dulu pagi tu untuk selesaikan tugas di kolej..
katenye karnival tu abis kol 1..yana ingatkan kol 1 terus gerak ke bndar baru bangi
tapi karnival tu plak abs lmbt d sbbkn mula pun lambat..
kelam kabut yana bersiap dari kolej utk ke bengkel tu..
sempat mesej allong  dulu untuk recornfirm yang yana datang tapi lewat..
sampai je kat ktm kajang..yana ambik cab ke bandar baru bangi..
nasib la event tu bru start kol 2..yana sampai kat ctu dh jam 3..
terlepas acara step poco2 je..
banyak benda yana belajar kat cni..thnks a lot allong...
ari sabtu banyak belajar pasal model..n ahad plak datang untuk menjadi model make up n catwalk..
thnks untuk si dia kerana memahami karier yana sekarang walaupun selalu berselisih faham sebab kurang masa bersama dy..tapi sikit sebanyak dia dah cuba faham..
tujuan yana join bengkel ni untuk tambahkan ilmu dalam bidang model ni..nak betulkan teksture badan n nak belajar catwalk..
alhamdulillah usaha kali ni tak sia2..2 hari berturut2 yana ke sana untuk menambah ilmu berjaya membuahkan hasil bila yana di anugerah kan best catwalk (female)..
kredit untuk allong yang banyak bersabar ajar yana n thnks a lot untuk model2 yang lain yang sememangnya sangat2 happening..
bulan puase ni ade fashion show di hotel selama 8 hari setiap hujung minggu..insyaallah yana akan lakukan yang terbaik untuk event tu..sikit sebanyak persiapan diri dah ade..semoga anda bergembira selalu >_<







OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle