GLAM MASQUERADE NIGHT
Selasa, 17 Julai 2012 • 3:10 PTG • 0 comments
salam to allz blogger n readers..
dah berkurun x update blog ni hah..dah bersawang dah..
x sempat la nak update entry..dah 2 bulan bz..
huhu..ni nak share berita gembira ni..
jumaat lepas ade dinner kt kolej yg bertemakan 'GLAM MASQUERADE NIGHT'
jumaat nak g dinner ari khamis baru dapat dress yg nk di pakai..
bersiap kat umah kak daiyah bersama qila, tya n fazieyana..
baju yang yana bli tu warna merah cili..ntah kenapa dah kemaruk warna merah sejak 2 mnjak ni
sebelum ni bising kt mama..sebab bila dy cari baju je msti nk warna merah..
sekali penyakit tu berjangkit kt aku plak..haha..
sebenarnya malam tu,
yana taktau plak akan ada anugerah 'KING N QUEEN OF THE NIGHT'
ape yang yana tau ade acara CABUTAN BERTUAH je..
biasenye bila ada acara ni..memang x pernah bertuah pun..haha
Alhamdulillah..mungkin rezeki malam tu berpihak pada Yana..
no yang yana pegang 1112 naik untuk hadiah saguhati je..haha
tengah2 makan tibe2 Puan Lynn panggil suroh ikot..
Yana agak terkejot sebab fikir macam ada buat salah..
dalam keadaan yang kelam kabut..sebab tengah mengunyah makan nasi kot time ni..
kena panggil plak..katanye kena ambik gambar dekat bckground GLAM MASQUERADE NIGHT
yana pun bergambar je la mcam biase..n then sambung balik buat ape yang sedang di buat tadi..iaitu makan..
makan xleyh tinggal ye..makanan plak mmng sedap malam tu..
siap je makan tengok orang buat persembahan kat atas pentas..
memang ramai dress up yang sangat2 cantik malam tu..terpegun sangat..
n then tbe acara penyampaian hadiah untuk lecturer n student terbaik di kolej.
last acara is siapa yang bakal dinobatkan sebagai 'KING N QUEEN OF THE NIGHT'
KING telah dinobatkan kepada pelajar kolej dari kos ape ntah..(maaf la yana x bape familiar ngan budak kolej..saya tidak dikenali pun di kolej..)


dan anugerah QUEEN diumumkan dengan nama yana..mak aihh..mau x terkejut..siyes macam x caye gile..menggigil kot naik pentas ambik hadiah..nsib x terjatuh je..sebab dengan dress yang labuh n kasut yang setinggi 5 inch..nasib x tersungkur je..time dinner ni yana tak bawak kamera sebab tertinggal..so, mana yang ada gambar yana..yana just reupload balik je..n 4 information yana x banyak ambik gmbr malam tu..sebab x de orang nak ambik gmbr yana kot..haha..ni antara gift n cenderamata yang yana dapat malam tu..kalo ikutkan dapat sejambak bunga sekali..tapi bunga tu yana bagi kat puan lily..sebab dy punye persembahan memang mantoppp!!

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle