MOOD DAH MAKIN OK
Rabu, 19 September 2012 • 6:21 PTG • 0 comments
assalamualaikum kawan2.. :)
mood minggu lepas agak spoiled..minggu ni punye mood alhamdulillah dah makin pulih..
walaupun kadang2 tekanan perasaan jugak..tapi masih under control lagi..
dah nak exam ni tak mau pressure2..
munculnye makhluk2 Allah yang masih mampu membuat yana untuk terus tersenyum..
Alhamdulillah..yana masih belum lupa bagaimana untuk tersenyum..thanks guys..
korang selalu buat yana survive dalam hidup ni..
soal jodoh?? no komen..biarkan takdir menentukan segalanya..
yana hanya akan ikut je arus hidup ni sepertimana yang dah tertulis..
pertemuan dan pengakhiran sesebuah hubungan tu dah pun tertulis..
dengan siapa yana berkawan sekarang?? yana berkawan dengan sume orang..
tapi rapat dengan sape??dengan sume pun yana rapat..
sekarang ni no komitmen dengan sape2..life must go on right..?
minat orang tu dah menjadi perkara biasa semenjak menyingle ni..haha :P
tapi belum terfikir sampai nak ada komitmen dengan sape2..
sebab sekarang nak freedom je..
best single ni walaupun kadang2 cemburu..tapi, x perlu nak cemburu sangat kot..
sebab suatu ketika dulu yana sendiri pernah merasa perasaan tu..
dan masa tu orang lain yang cemburu dengan yana..
tapi antara couple dan single..lebih baik memilih single..
so..pada yang couple tu semoga korang dapat survive dengan dugaan orang bercinta..
dan pada yang single tu..x yah la sibuk cari couple..
bukan awak tak laku..tapi pertemuan anda dengan seseorang belum tiba masanya lagi..
jadi bersabarlah menempuhi teka teki kehidupan ye :)

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle