gatal lagi tangan kan
Isnin, 29 Oktober 2012 • 1:46 PG • 0 comments
haha..dear blog..
korang jangan terkejut tengok gambar yana ngan dy sume dah hilang..
sedih pun ade sebenarnye..xde niat pun nak delete gambar dengan dy..
tapi tadi nga update profile google..
usya2 gambar ada banyak gambar sama..
dah bosan sangat..yana buang le mana yang x patut..
xtau lak buang kat google..sekali dengan blog..
aiyaakkk..kecewa pun ade..tangan ni gatal lagi
tapi xpe r..dalam koleksi peribadi masih tersimpan kemas lagi..
tapi rasenye gambar tu pun dh x lama lagi dalam simpanan kot..
nak buang..tak mau simpan lagi dah..biar la kenangan tu hanya masa lalu je..
kalau tak caya cube try bukak entry time yana couple ngan dy lagi..
tengok entry tu..gambar ngan dy sume not display..
huhu..xpe r..terime je la.. :')

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle