IT'S A SECRET...
Jumaat, 23 November 2012 • 11:03 PG • 0 comments


~assalamualaikum~
Alhamdulillah..it’ll be much better then before..
Luka dalam hati ni semakin pulih..tapi hari2 yana dah x seceria dulu..
Dah x sama macam waktu dengan dy dulu..
I lost something..dan yang hilang tu adalah hati saya..
Walaupun dah x de air mata yang kuar menangisi kehilangan awak..
Tapi yang kat dalam ni..sentiasa mengharapkan awak kembali semula menceriakan hari2 saya..
Aritu duduk dengan my classmate.. APAT
Talk about love..dengar dy bercerita dengan qila..dan saya hanya menjadi pendengar..
Tapi bila qila balik..kitorang plak yang jadi pencerita nye..
Sume benda yang dy cakap memang logic n it’s true..
Orang nampak ketawa n senyuman yana..tapi sebenarnya dalam mata yana..apat Nampak yana tengah cuba sorokkan perasaan tu..u memang kuat..
Tapi x salah sebenarnye untuk bercerita dengan seseorang..kita x ley simpan sume benda sorang2..sometimes we need someone to share it..sekurang2nya kita tak pendam sakit tu..lepaskan je ape yang terpendam tu..
Dan bercerita tentang air mata seorang lelaki..personally sebagai seorang lelaki..dy cakap, be careful dengan air mata lelaki..sebab kebanyakan lelaki yang kuarkan airmata di depan perempuan adalah bukan airmata kejujuran..lelaki x kan menangis depan perempuan kecuali dua sebab..
Sebab utama dy cuma berlakon..dan sebab yang kedua..dy nak kan something dari pompuan tu..
Dan bile u dapat lelaki yang menangis sebab betul2 ikhlas nak kat u..don’t let him go..once u get, u’ll never get back the same like him..
Dan perempuan mempunyai power yang lelaki sendiri tak mampu untuk lawan..that is..keputusan..
Once that women made her decision..it’ll never look back..
That is the power of women yang lelaki xley challenge langsung..


-YR-

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle