Kembali beraksi
Khamis, 27 Disember 2012 • 1:38 PTG • 0 comments
Assalamualaikum..
hai guys...lama betul x update blog ni..dah bersawang sangat dah ni..
dushh dushh(ambik duster ketuk habuk)
ok..xde ape pun story best actually..
cuma kebosanan yang melanda..
dah lame bercuti dari sebarang event photoshoot..(sume gara2 event yang balik kol 4 pg tu)
sekarang nak menapak balik..wiiihhooo..(lompat2)
malam esok kalo jadi kuar outing ngan abg fotog saya yang dh macam abg sendiri tu..
abg Laksamana Rezwan
memandangkan dah lame sangat terperap kan..
gambar baru pun xde..hihi..
so ape lagi..on je la..
lagipun best kuar ngan abg kite ni..
suke dengar dy punye nasihat..
tempat untuk berkongsi masalah pun ngan dy je selalu..
tapi beberapa bulan ni masing2 bz..
so, hope that i have my day tomorrow..
act yana tengah mid term..ade lg 3 paper..
esok siang ade 2 paper..
ari isnin sambung lagi satu paper..wish me luck guys..(letak tangan kat kepala)
huhu..nak tau perkembangan terkini??
x ade perkembangan apa pun..
cuma kite tambah lagi sorang kawan..
haha..he make me smile again..
thanks to him..MR LESUNG PIPIT

2 days left yana pegi fitting baju untuk pertandingan..
n u know what? baju tu buat yana teruja memakainye..
haha..kelakar je..terasa macam cinderella sangat..
gaun tu warna putih..kain dy boley tahan berat..
bila pakai gaun tu memang terletak(Awesome sangat)
custom made for me by designer Aina Ahmad
gaun tu yana akan pakai untuk satu pertandingan nanti..
hope sangat i can do much better than before..
planning nak masuk kelas modelling lagi ..
nak timba ilmu dari yang benar2 berpengalaman..
so..wish me luck again ya guys..
doakan kejayaan saya..
keep smile..


~LOVE~
~YANA ROSLE~

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle