Kisah Sahabat
Khamis, 28 Februari 2013 • 1:47 PG • 0 comments


Salam blogger n all reader..
Apa khabar??wah! lama sungguh yana x membebel dalam blog ni kan..
Berkurun dah kot..eh!jangan nak menipu la kan..xsampai berkurun lagi..berbulan je sampai..
Bagai bulan jatuh ke riba..erkk..ape kena mengena..yana, awak jangan nak merepek sangat bley x..
Ok here u go..nak sangat baca kan..x menyempat2..gurau ckit pun xley.. :P
Ade 2 cerita nak share..
Cerita pertama: susulan si Qila im suwoh baca entry blog dy.. F A K E S M I L E
Hah..sebenarnye meleleh airmata baca blog dy..ye la..kawan baik kan..rapat plak tu..ari2 jumpe kat kolej..tapi masing2 macam buat hal sendiri je..actually yana dah pun terase benda ni dulu..start dari merasa mereka dah mula menjauh dari yana..terasa2 jugak…tapi yana malas nak besarkan benda ni..sebab pikir jugak..hati kawan-kawan kena jaga jugak kan..so, yana biar diri sendiri je yang pendam..
Tapi memandangkan dy dah pun suarakan benda ni dalam blog dy..thats mean bukan yana sorang je yang merasakan mereka menjauh..so, yana cuba untuk kembalikan semula suasana happening kami yang dulu..memandangkan dah lama sangat x keluar sesame..mereka pun planning untuk tengok wayang..yana just follow on je ngan planning dyorang..

hah..senget kan la screen monitor korang tu..haha.. ni Qila yang ajak makan Carls Jr. katanya teringin makan burger besar..haha..ni la tiket wayang kitorang..
total kami  7 orang : Yana, Qila, Tya, Hazwan(tya boyfie), Zaty, Bobo, n Tengku
Mula plan nak tengok Juvana..tapi memandangkan movie tu dah abis tempoh, ade 2 je citer melayu..dyorang x suke tengok citer English..so sama ada wawa semput atau hantu kak limah 2..
Yana dah bagi tau awal2 Wawa Semput, yana dah tengok dengan my luv..so, kalo nak tengok lagi sekali yana x nak join..so, dyorang pun beli citer hantu kak limah..abis one row kitorang conquer..huhu..
Tapi sudahnye..citer tu macam…. !@#$% menyesal pun ade membazir duit kat ctu..
Dan lepas tengok movie..berjalan la dalam mid tu, then mereka pun pulang ke rumah..tapi tidak saya..kerana menanti kan seseorang.. bersambung….

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle