Eh2..blog kite dah bertukar rupa la..
Selasa, 21 Mei 2013 • 2:22 PG • 0 comments
Assalamualaikum..
hye allz..tq so much to my baby qila coz dh tolong kita cantikkan blog ni..
kalau x..ntah macam ape pun xtau la rupa blog ni..
hah..cantik x..cantik x..cantik kan..hihi..jangan jelly..
kalo nk main chatting2..tu nampak chatbox kat sblh tu..
sila2 la singgah dan penuhkan ruangan kosong..
pandai kan dia edit blog ni..
ok..siyes i love it..dari sebelum ni punye blog yg ntah ape2 ntah..
ok..sayang dy ketat2...
mmuuuahhhh..nnt ajar kite camne buat ye sayang..

arini..banyak sangat kisah..
nak citer??xyah la kot..
dah sampai masanya untuk tidak berkongsi lagi..
dia dah merubah segalanya..thanks..
no more..n no more pangai budak2 yang x masuk akal..
jangan buat benda merepek2 dah..
saya dah sedar segala silap saya selama ni..
thanks to him yang sudi meluahkan..
selagi x ditegur kesilapan tu..
selagi tu saya x tau kat mana silap kan..
100%..not her fault..
pengajaran..jangan mudah percaya orang..
dan jangan terlalu cepat menuding jari...
xsemua benda kita perlu berkongsi dengan orang..
renung2 kan dan selamat beramal..
keep on smile :)

~  XOXO  ~
Yana Rosle

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle