Ketahui 10 taktik si dia curang!!
Isnin, 6 Mei 2013 • 10:38 PTG • 0 comments
Si dia berubah??pasti korang tertanya2 kenapa kan..mesti korang fikir si dia ada orang lain..mungkin sedikit info kat sini dapat jawab sikit sebanyak persoalan tu kan..tapi jangan percaya terus bulat2..selidik dulu k..mungkin si dia ada sebab sendiri..jom baca 10 taktik curang :


  • Setiap kali keluar, dia akan tukar kepada "silent mode" pada telefon bimbitnya. Kenapa? sebab si dia taknak sampai korang dengar phone dy bunyi n korang akan tanye siapa yang call.. 
  • Akan mencipta 1001 alasan bila korang ajak keluar. Kenapa? mungkin sebab dia bosan dengan korang ataupun dia dah ade plan ngan orang lain.. 
  • Dia sudah lupa pada tarikh2 penting korang sampaikan korang yang kena ingatkan dia.. Kenapa? sebab si dia tidak pernah save pun dalam phone untuk tarikh2 tu..
  • Setiap kali bertemu janji, si dia lebih banyak mendiamkan diri dan bicaranya tidak semesra dulu..kalau dulu ada gurau senda, sekarang tidak lagi.. Kenapa? sebab ada seseorang yang lebih menarik perhatian dia berbanding korang..
  • Banyak berdolak dalik bila korang tanye aktiviti harian dia..Kenapa? sebab takot kantoii la..
  • Tidak lagi atau kurang menghantar mesej dan menelefon kamu.. Kenapa?? sebab dah ada yang mampu menceriakan dia..
  • Tiada lagi kata-kata manja atau ungkapan kasih sayang yang keluar dari mulutnya. Kenapa? sebab kata-kata tu dah beralih pada orang lain..
  • Sentiasa moody atau serba tak kena apabila berdepan dengan korang.. Kenapa? sebab dah ade yang lebih perfect pada pandangan dia..
  • Bila keluar, si dia selalu nak balik cepat dan tergesa-gesa tanpa alasan yang munasabah. Kenapa? mungkin sebab dia dah ade date malam tu, ataupun takut terjumpa kekasih yang lagi satu.
  • Bila korang ajak si dia keluar, dia akan tetapkan syarat untuk pergi tempat yang x ramai orang. Kenapa? sebab takut terjumpa kawan2 kekasih dia yang lagi satu..
Hah..sekarang dah tau taktik dyorang kan..jangan main serkap jarang je..relax dulu..selidik..ini sekadar info untuk dikongsi..mungkin mereka ada sebab tersendiri kenapa dyorang buat macam tu..tapi kalau setiap kali alasan yang sama..korang pandai2 pikir sendiri la ye..jangan sampai dah terhantuk baru nak tergadah..

<3 sumber: majalah REMAJA keluaran 1 Mei 2013 (xde la bulat2 dari ctu)

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle