Tertulisnya kisah ini kerana kamu sayang..
Jumaat, 10 Mei 2013 • 1:52 PG • 0 comments
Assalamualaikum n hye guys..
pada yang belum kenal tu..hai..selamat berkenalan..(poyo's plak dh)
tp hari ni kite xnk kenalkan diri kite..kite nak kenalkan seseorang..
meyh cni kite nak kenalkan bestie kite dari sekolah menengah sampai la ke sekarang..
dy la penghibur suka dan duka..pendengar tawa dan tangis saya..
dy jugak la selalu kena dengar bebel saya..kena layan bad mood saya ni...hihi..
bak kata dari a-z memang dy kenal setiap inci perangai saya la..
she's my one.. SITI NABILAH BINTI MUSTAFFA KAMAL
hah..dah tau nama penuh..jangan ingat2 lupa plak..kot2 la nak masuk minang ke kan..haha..
ni date of her b'day.. 2nd SEPTEMBER 1993..jgn lupe hadiah utk dy ye..pos je ke rumah dy kat CP3 tu..
kalo sapa yang nak tau kat mane rumah dy..pi la tanye dy sendiri..
ni fb dy http://www.facebook.com/nabilabell93 (sila2 la add dy)
nak tau something tentang dy..
dy kawan..
dy sahabat..
dy adik..
dy teman..
dy kembar..
dy jugak musuh..
kitorang berkawan dari sekolah rendah..cuma start rapat dari form 2..
form 3 dan form 4 sama kelas..kitorang pernah gaduh besar..hampir setahun jugak tak bertegur sapa..
jenuh kawan2 sekolah kitorang cuba rapatkan kitorang balik..lastly musuh jadi sahabat semula..
habis SPM kerja sama2..tempat yang sama..pakai baju yang sama..rehat sama..mana ada dia..disitu ada saya..
pernah rakan sekerja dulu ingat kitorang kembar..sebab kitorang bekerja satu company yang sama..
so, sama2 pakai baju hijau..haha..macam kelakarkan bunyi dy..
tapi itulah kisah persahabatan kami..planning sambung study pun kat tempat yang sama..
tapi mungkin bukan rezeki kami untuk bersama..yana sambung study kat kolej..
n dy dapat sambung study kt politeknik Sultan Azlan Shah, Behrang, Perak..jadi bermulalah kisah perpisahan kami..
siap2 nangis2 lagi..tragik x..haha..2 3 minggu pertama..mesti akan sllu contact..
makin lama..masing2 makin bz dgn dunia belajar..
bila dy balik cheras je la dapat jumpe..
nah2..ni nak selit gambar2 kenangan kami bersama..
ni gambar time nak SPM..konon2 study la tu..


manja2 gtu..haha..

ni la persamaan kami..kami sama2 kaki karoke..sama2 gila kamera..

sweet memories never forget right??first time bawak dy main ice skating..
kalo dah nama kawan baikkan..kalau sorang dah excident..dua2 pun excident..kejadian ni memang xkan lupa..ia akan kekal menjadi tragedi..tanggal 27 januari 2012








okay..dah cukup dah..puas dah skodeng gambar kami bersama..sweet2 together..loving couple right..hihi..
memang kitorang kalau berjumpa..aktiviti wajib dy kalau xde idea..memang ke karoke je la jawab dy..menghabiskan suara..menyumbangkan lagu2 yang ada..so..how??nak sambung lagi story ke atau nak stop je sampai cni??
kite sambung ckit lagi bley kan..haha..
okay..sekarang saya nak kenal kan teman baru saya..pengganti nabila saya..nak tau sapa??
korang nampak tak gambar kat bawah ni..gambar bear putih..hah..tu la B Bella..
B Bella ni Bell yang bagi kat saya baru je tadi..hihi..agak terperanzaattt kak tipah..hihi..
comel tak kak B Bella kita ni..actually..macam ni la expression muke budak tu kalo cuba nk pujuk saya..haha..dy akan cuba buat muka dy yg paling cute skli mcm muka B Bella..
thanks syg untuk bear cute ni..
and for end up our story about her..she's already found her Mr. Right.. En Anas Mohammed..
mereka sweet, manja, dan yang paling penting..mereka serasi bersama..
Anas ni study satu poli ngan Bell..so, tengok muke Anas ni..saya percaya dia mampu jaga Bell dengan baik..Anas!! a.k.a Mekkk please jaga kembar aku baik2..








~love you NABILA LAA~

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle