Berkenalan ngan kakak-kakak blogger
Ahad, 30 Jun 2013 • 7:51 PTG • 0 comments
Assalamualaikum..sayang2 sume..
thanks coz masih sudi nak menjengah ke blog yang boring ni..ok..nak story ni..pasal ape??tentang siapa??dan kenapa ye?? (sila letak jari kat kepala dan berfikir)
**5 minit kemudian**
Oiiitt..masih x jumpe jawapan lagi ke??ala cian..ok2..mai cni yana bukak citer..
Bermulalah kisahh..seorang wanita…. (syair)Ok..siyes2..hurmm..semalam, yana kuar dengan cik baby kecik saya..my bestie saya la yang selalu kena usung ke sana sini menemani saya..NURUL ATHIRAH BINTI SALEHUDDIN
Mengikut perancangan awal..kitorang nak ke Pasar seni amik barang..yana ajak la mak jemah yang lagi sorang tu..kembar yang x bape nak kembar yana tu la..best friend never die (amboi..over plak sampai never die bagai) yang merangkap adik yang tak diiktiraf, SITI NABILAH BINTI MUSTAFFAKAMAL..tapi dy x dapat ikut..katanya ada invitation wedding..
Sudahnye..yana kuar ngan my baby tya..tapi kitorang bukan berdua..Kami kuar berempat..(mesti pelik mana muncul lagi dua tu kan)
Ha..yang lagi dua tu kitorang terjumpa kat dalam KL Sentral..nampak macam kehilangan arah je..muke mereka macam nak nangis..jadi, kitorang angkut la sekali..hah..baik x kami.. (abis la kalau mereka baca)
Hehe..actually..kami memang telah ditakdirkan bertemu di KL sentral..dan pertemuan itu bukan hanya takdir semata2..ianya telah dirancang awal oleh budak kecik tu..Tya yang nak kuar ngan ena sebenarnya..saya ni menyibuk je..pastu ena plak ajak lyeen kuar sekali..itu first meet mereka..Ehh..ena ngan lyeen ni sapa plak?? Xyah nak wat muke pelik sangat la..

Relax brother, brother relax (nyanyi)

SESI MEMPERKENALKAN DIRI BERMULA!!!
(klik nama mereka, jumpe facebook dy)











Hah??xkenal budak kecik ni??hei..sape men tinggal2 anak kat cni ni??eh..bergurau plak dy..hah..kalo yang xtau n x kenal lagi tu..ni la dy NURUL ATHIRAH SALEHUDDIN tu..she’s my best ever frend that I had..sentiasa ada bila2 masa..di mana sahaja..hahaa..macam kelakar je ayat tu..tapi ikhlas dari mulut ke hati..x sampai ke kaki lagi..lalala..umo dy bape??budak sekolah ke??kenapa kecik sangat??hoi2..x sayang mulut ke??!kaki nak??suke2 je nak cakap dy kecik..tapi dy memang kecik pun..comel je..itulah kelebihan yang Allah Swt bagi kat dy..yang x sume orang boleh dapat..btw..she had a very cute smile..n apa yang korang x tau..nampak kecik..jangan pikir nak buli..dy ni garang..kite takutt sangat bila dy marah!!ok guys..do follow her ok..she’s very kind n friendly..

Hah..ni la dy Ainaa roseberry..ini first time yana jumpe dy..first jumpe pun dah cukup menunjukkan karakter dy yang sangat peramah..orangnya manis bertudung..cun x yah cakap la..dah memang terang2 nampak..berketinggian 169cm..hah tinggi kan..bila jalan sebelah dy..rendahnye saya..(undur belakang sikit)umo ena n lyeen 21 tahun..jadi mereka geng akak2..
Ena ni blogger yang agak aktif..jadi, pada mereka2 yang suke blog walking tu..jemput la ke blog dy ye..(macam yana plak tuan umahnye) xsempat menjelajah lagi blog dy..jap lagi insyaallah..ni url dy…….. 

3.       Cik Lyeen

Hah..terpegun x..terpesona tak..sweetnye dy..ayu nye muke dy..manisnye senyuman dy..berlesung pipit kiri dan kanan..hamboii..bukan main lagi berbakul pujian..nak mintak belanja ke apa..haha..ok..it’s a fact..suke sangat tengok muka dy..tenang je bila tengok..untuk pertama kali jumpa Lyeen ni..nampak sifat dy seorang yang agak pemalu..banyak diam je bila kami pokpekpokpek..tapi bila dah satu ari lepak..n bila dy start berkongsi cerita..dy bukanlah seorang yang pendiam..Cuma mungkin perasaan malu sebab pertama kali jumpe je..who know in a 2nd meet..she’ll be a different girl..tp dari sifat dan gayanya..beliau sangat lemah lembut orangnya..OMG..dah macam orang jatuh cinta plak bercerita..agagagaga..hei..i’m a straight girl ya..do take note..hihi..lyeen ni pun blogger juga..amboi entry2 dy awesome..i like cara dy bercerita..kelakar..do visit them..jangan lupa..


>Tamat sesi memperkenalkan diri<

next entry will update ASAP.. sila cabut tapak kasut dan tinggal kan di kotak biru di sebelah kanan anda untuk saya berjalan2 ke blog anda pula..insyaallah... :)


-   XOXO  -
Yana Rosle


OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle