Yana Hilang??
Khamis, 22 Ogos 2013 • 12:46 PG • 0 comments
Assalamualaikum..
Hye allz reader..
Selamat berjalan2 di blog yana ye..
Jangan sampai jatuh tau..kalau jatuh bangun sendiri.. (tapi cornfirm xjatuh punye sebab dalam blog yana ni x de batu pun)
Ok..rasanya masih belum terlambat untuk yana ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Di kesempatan ini, yana menyusun sepuluh jari tangan di campur dengan sepuluh jari kaki memohon maaf kepada semua yang mengenali yana secara langsung mahupun tidak langsung..
Terkadang lidah terlanjur kata..
tangan pula menaip sahaja..
gurau senda pula mungkin x dapat terima..
sehingga terasa yang membekas luka..
maaf bukan sekadar kata..
dari hati turun ke jiwa..
harap sudi lah memaafkan saya ye..
Selamat Hari Raya, duit raya saya jangan dilupa ye.. :P

cewah bermadah pujangga bagai pula ye..hihi..sekali sekala..bukan selalu..
terkejut x baca tajuk entry kali ni..
hihi..sorry la buat suspend sikit..
sebenarnye bukan hilang..Cuma dah terlalu lama yana x berkesempatan untuk update blog yana ni..rasanya..
kalo virus tu di ternak dalam blog ni..memang dah beranak pinak n bercucu cicit dah kot..
ok..xde ape pun yang nak di update kan..
juz nak share aktiviti sepanjang bulan puasa yang baru je berlalu..
first week of ramadhan..yana di beri kesempatan berbuka puasa dengan blogger2..
wah..best..memang sempoi abis mereka semua..
sempat la yana berkenalan dengan mereka..
walaupun first time meet..mereka memang jenis yang selamberr je..
cuci la mata korang dengan beberapa gambar yang yana sempat copy dr kawan2 blogger..














ok..rasanya dah puas cuci mata kan..amacam??
dari gambar je dh nmpk betapa meriahnye mereka sume kan..
pasni yana akan update aktiviti yana sebelum ke majlis iftar ni..

mesti korang cakap.. “apa dia lagi la yana ni kan”..ha..tunggu…..

foto by:Ainaa Roseberry & AyueJean

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle