Yana muncul semula..
Khamis, 22 Ogos 2013 • 1:01 PG • 0 comments
Assalamualaikum..
Rasanya uollz dah baca entry yana yg before kan..
N dh tau yana nak update ape untuk entry kali ni kan..
juz sharing aktiviti sepanjang bulan puasa ni..
Alhamdulillah rezeki murah bulan puasa ni..
Dapat job runway untuk fashion show raya seperti tahun lepas..
Tapi tahun lepas yana buat di Empire Hotel..tahun ni dapat kat BB Plaza pula..
Ok..mesti ada yang mulut2 yang mengata yana kan..
Xpe..mulut orang kita memang x ley tutup..
Yana memang kata yana nak stop jadi talent la..xnak wat modeling lagi..
Yup..memang..tapi bila dah lama menyepi..terasa macam hilang sesuatu..
Yana terlalu minat dalam bidang ni..
Yana tau yana pernah cakap, yana stop modeling bcoz of family, study n si dia..
N memandangkan mama pun dah ok..study pun dah last sem..
N si dia pula..hurmmm…ok..faham2 la ye..
Dan bila ada job yang datang..yana akan citer ngan mama elok2..
Alhamdulillah..selagi ada incomenye..mama bg amik..
Sekarang nak build up balik comcard n profile..
Bdan pun nak kena kuruskan semula..dah macam tong dram dah ni..hihi..
Xpe2..slow2..hihi..
Ok..juz cuci la mata korang dengan gambar yang ada ni ye..

Ni sume gambar sepanjang fashion show bulan puasa yang lepas..
















Yang pakai speck tu penyanyi Syura


photog by: Putih Salju

OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle