ENJOY2 DI EVENT JOM PHOTO
Rabu, 25 September 2013 • 5:39 PTG • 0 comments
Assalamualaikum..
Hah..macam biasa la intro kan…Hai followers, hai bloggers, hai reader..pe habaq??sihat dok??hope sume sihat2 k..Kalo sakit tu segeralah makan ubat ya..ubat mmng x sedap..tapi tetap kena makan supaya cepat sembuh..
Diz week yana agak kesibukan sikit..(haish yana ni memanjang sibuk je kan..bila nak free ntah)
Ok..minggu lepas sibuk dengan kerja2 Jom Photo event by  abg Eddie Putera..Hari event berlangsung..yana sepatutnya as usher..Tpi memandangkan sorang lagi usher xdapat datang..Yana ditugaskan untuk jaga bahagian registration..handle by kak Maziah
Special thanks dedicate to Abg Hilman as president of Durianz Republic..Dy yg offer utk yana jadi krew on that day..Alhamdulillah.. Event yg berjalan dari pagi sampai ke petang berjalan dengan lancar..
Ramai fotografer yang hadir pada hari event..
Sempat la yana jumpa dengan beberapa orang abg2 fotografer yang hebat2 yang sebelumnya yana sempat kenal melalui laman social facebook je tanpa bersua muka..Thanks sudi tegur yana..kalo x mesti x pernah jumpa sampai ke hari ni kan..
Yang x pernah kenal n kenal pada hari event pun ade..Sorry la agak selamber pada hari event..sebab itu memang cara saya..i luv to being my self..enjoy on event menyebabkan rasa penat akibat kurang tidur tu sedikit hilang..
Yang lama x jumpe n jumpe pada hari event pun ade..terasa macam reunion dengan fotografer pulak kan..hihi..
Thanks to abg fotografer yg sempat merakamkan kegilaan yana pada hari event..
N x lupe nak say thanks juga pada yang sempat mengata yana kat belakang tu ye..dalam x sedar..anda sedang menambahkan pahala saya..thanks kerana sedar akan kewujudan saya..sorry la..saya sikit pon xsedar kewujudan awak.. J
Ok..cukup la membebel kan.. Macam biasa..kite layan gambar je la ye..gambar ni sume dari abg fotografer yg hadir pada hari event..macam biasa la kan..kat bawah tu akan ada kredit utk pemilik camera yg menembak saya pada hari event..

Thanks guys :D
Fotog by Hamizan Ahmad
Fotog by Jalaludin Gazally
Fotog by Jalaludin Gazally



Fotog by Jalaludin Gazally
Fotog by Jalaludin Gazally

Bergambar dengan abg Adiezie Aziz Fotog by Phoţographer Nikonia

Wif my sis Azlyn Nureman Fotog by Phoţographer Nikonia

Wif abg Phoţographer Nikonia n abg Adiezie Aziz Fotog by Wolf A'pire

Wif rakan seperjuangan Nur Liyana Aziz Fotog by Wolf A'pire

Wif abg botak hihi..OMG jangan crop rambut saya..hahaha
Fotog by Agung Photography

Minx penumbuk abg Wolf A'pire
Snap by Ucu Zaim clickerz

Wif part of crew n participants..
Capture from Agung Photography camera..xtau sape yg snap sbb Agung nye ada dalam gambar..huhu..

Wif abg2 fotografer Phoţographer Nikonia , abg Wolf A'pire n abg Adiezie Aziz

Gambar Syok sendiri katanye wif 3 abg botak.. Snap by Rulhelmi Nordin

Dah start sewel dah..Fotog by Rulhelmi Nordin

Wif abg Wolf A'pire
Snap by Ucu Zaim clickerz

Wif legend Pa Pa Din

Alamak silau la plak dalam ni..hihi..
Fotog by Shutter Malaya a.k.a En Miezter

Fotog by Dee Galeri

Wif abg fotog yang x jemu snap gambar yana abg Jalaludin Gazally

Ok...dah abis..lompat!!!yeaaahhhhh..
Fotog by Jalaludin Gazally
Ok..abis dah..semoga berjumpa lagi..thanks sudi singgah..Salam

-XOXO-    
YANA ROSLE


OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle