Photoshoot with Pailang Superbike
Jumaat, 20 September 2013 • 2:36 PTG • 0 comments
Hey guys..
dah baca entry yang sebelum ni kan..
so, x terkejut sangat la kan kalo yana post gambar banyak2 kan..
ok..apa2 photoshoot pasni yana akan up kan gambar hasil photoshoot dan sapa fotografer yang terlibat..
jadi korang kalo nak refer..yana akan bg link fb dyorang skli kat bawah gambar tu..
so klik je mana2 nama yg bercahaya tu ye..

ok..membebel plak dah..
event kali ni organise by abg fotografer kite sendiri iaitu..
abg Mohammad Fairuz atau dy lagi suka letak watermark kat gambar dy AKU KAH ITU.
kenapa dy letak watermark cenggtu..
Hah..kalo nak tau p la klik kat link tu pastu add la dy..
tp dy mgkn x akan approve kalo dy x kenal..haha
pandai2 korang la ye..

ok..lets make a move
ok..yang ni gambar dari organiser sendiri..
dan di edit oleh Bizzitone


ok...yang ni plak gambar dari Usui Akira fan pagenye Littlephotographer (klik jangan tak klik ye)
ok..sebenarnye ade lagi..yana masukkan yang ni dulu la ye..ade mase yana edit balik..
n ni fan page yana..kalo sudi klik la n press like..thanks :)
c u again soon..nak off..ade kerja kat PJ jap g..tata..
Jaga diri, jaga kesihatan, jaga hati..
Assalamualaikum :D



OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle