Graduation Moment
Rabu, 30 April 2014 • 10:18 PG • 0 comments
Assalamualaikum..mownink2..

Post kali ni..yana x nak membebel banyak2..just nak masukkan gmbr je..
disebabkan gambar agak banyak..korang pandai la tengok dalam pinterest yana ye..jap g yana bagi link..
jangan lupe follow ye..
My kesayangan..mama n ayah..lalala..ok..macam pasu bunga berdiri pun ada..penuh ngan bunga dekat yana..hoho



ok..agak2 korang la..gambar dalam ni yana kenal sume ke??mestilah x kan..
jom yana kenal kan ngan beberapa org yg yana kenal je..

barisan pertama:  Tya (Si tudung biru pink), sebelah tya tu Badrul Nazrin, sebelah bad tu Rahmat Rizwan, then, Eddy..lepas Eddy tu Hafiz Korenza, dua orang sebelah hafiz tu..mestilah xkenal..lepas dua orang tu, yg sblm gadis berambut pendek tu nama dy Arafat

tercari2 mana yana??hah..yana nyorok belakang Hafiz KOrenza..wiki wiki.. :P

ok..yang budak kecik ni..korang tau  kan sape..dah banyak kali yana introduce budak ni kat korang kan..
budak ni hyper active ckit bile dapat gula2..haha..
nama dy tya (klik link tu)..ok, she's the best ever bestie that i had..paling banyak besabar ngan yana..wihuuu.. mula2 gaduh sama2, pastu nangis sama2, jadi kawan ke hulu ke hilir sama2,pastu wat projek ke mana2 pon bersama, then finally we graduation together!! Congratz sayang..


ok..ni gambar kumpulan wondergirls..haha..wondergirls la sangat bile tetiba terselit huzil ashraf di ctu..
baiklah gambar yang terakhir ni adalah gambar kite2 je a.k.a classmate yg paling rapat..
kalo nak kata BUDDIES pon ye jugak kot.. "kami buddies x kan terpisah"
ni la kelompok yang masih together2 sehingga ke graduation..
ok barisan depan sekali yang paling cun cute tu nama dy BOBO (bukan nama sebenar) nak kenal?? nah link Bobolog'Story n fb Bblps Bvixy
next to Bobo is MEK( juga bukan nama sebenar) nama dy zaty,cantik?tekejut mana dapat nama mek tu?? dy bukan org kelantan, nak tau p tanye sndri..ni fb dy Zack Zati
then si kecik comel tu..tau dah sape kan..lagi sekali yana bagi link ye.. DEKTYA belogspot n fb Athirah Carelink
cik mek molek yg bertudung biru sebelah yana tu..is my twin, ni Ada..nama sebenar Rabiatul Adawiyah binti Azman..b'day kami 3 Ogos 1993..sama kan2..ok..bukan adik badik berdasarkan nama ayah kami berbeza..nah fb dy Are'tul Adania
ok next, yang bertudung pink kat belakang tu..yg sengih comel tu nama dy Qila..dy antara bestie yana yg agak rapat sebelum ni..ok nah fb dy Nur Aqilah n dy punye blog Le Petite Fleur
ok last n the only one man in diz picture is..Huzil Ashraf..the paling bising man in the class..ok kalau dy xde..confirm sunyi sepi..ni fb dy Huzil Ashraf













ok..nak tengok gambar lagi..klik link bawah ni ye..

http://www.pinterest.com/barbierosee/its-my-day/


OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle