It's My CONVO DaY!!!
Sabtu, 26 April 2014 • 11:32 PTG • 0 comments
Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah kerana masih di beri kesempatan untuk terus bernafas dan terus mengupdate blog yang dah bersarang spider di pink punye kertas dinding ni..
Harini tetibe rasa nk ngupdate blog yg sememangnye xfamous ni..setelah bersarang spider sekian lama..
agak terperanjat kucing bila tengok pageview.. masih ada yg sudi bukak blog kite ni..

sempat la singgah blogger yang yana rindu tu..sempat la conteng kat ruang komen.. n yang x kena conteng tu mungkin x tau nak conteng ape kot..hihi..
xpe2..nanti kalo ade idea yana melalut la kat dlm korang punye ruangan komplen tu ye..eh komen la..haha

ok sudah la sudah..dari merepek dan terus merepek..mari kite meneruskan tujuan utama karangan kita pada hari ini..
Hari ini dalam sejarah hidup yana, 26/4/2014 bersamaan dengan hari sabtu..hasil selama 3 tahun yana belajar, ulang alik g kolej, nek turun komuter yang terlalu laju dari kajang ke kl sentral, kelam kabut menyiapkan assignment, belajar itu ini dalam perisian komputer dan akhirnya..

Alhamdulillah hari ini dan akhirnya yana berjaya menggengam sijil Diploma Rekabentuk Grafik walaupun mungkin hasil keputusannya tidak la terlalu mampu untuk dibanggakan..tapi itulah hasil yang yana mampu bagi atas usaha dan idea yana sendiri.

Thanks sangat pada mereka yang sudi datang untuk meraikan my graduation day, (my family) : mama, ayah, kak liza, kak ina, abg zaid, adik, n all my nephews..




walaupun encik buah hati saya xdapat nak hadirkan diri harini sebab xdapat nak cuti kerana urusan kerja, still wanna dedicate the greatest thanks for ur greatest wishes n thanks for ur helping on my project day n sudi temankan on my rehearsal day,n to my sahabat nabila thanks untuk wishes walaupun x dapat datang, xpe, yang penting kau x lupe..

n x lupe untuk my special bestie Athirah Carelink n all my girlfriend n all my collegemate..
CONGRATS TO BOTH OF US!! FINALLY WE DESERVE IT!!
Thanks a lot to every moment that we share together..ketawa, bermanja, bergaduh, menangis, bergurau, sume ni adalah kenangan kite, kisah kita, cerita kita, thanks a lot sebab pernah menjadi warna dalam hidup yana..

Sudi lah menjamah juadah yang yana sediakan untuk korang yang sudi berblog walking dan membaca kisah yana yang merepek ni..
Hanya gambar je yang mampu nak share ngan korang sume..













OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle