Hey!! im already 21st on 3rd august!!!
Jumaat, 8 Ogos 2014 • 2:12 PG • 0 comments
hahaha...gelak jahat!!
assalamualaikum..

dah tua dah yana rupanya..(bunyi macam x sedar diri je) alamak!!
actually xde benda yg special pun tentang birthday ni melainkan potong kek.. ade org wish.. pastu umur genap..tu je..
tapi tahun ni special sikit dari tahun2 yang sebelum ni..
kalau tahun lepas adalah hari jadi yg paling sedih..
tahun lepas hari jadi yana, tepat jam 12 malam..air mata yana non stop keluar..
sebab kecewa yg amat sangat dengan kejadian beberapa hari sebelum tu..
masa tu yana ada dekat genting highland p jalan2 tengok movie ngan member..
katanya x nak bagi yana tension sangat..last2 air mata juga yg kuar akibat kecewa dengan seorang lelaki..
haiyooo..
tp tahun ni punya birthday..24 jam tersenyum..cik abang ade depan mata..non stop wish happy birthday..dari seminggu sebelum lagi..katanya hari2 pun yuyunk punye birthday ok..so, hari2 pun nak wishh..
oo..awak ni memang buat lawak la..

one day before birthday..encik buahati dah off  dulu..
so, dy tunggu yana balik kerja..eh..ade kek la..

eh!!ni sape punye kek sebenarnye ni??
ok..ni la encik buahati kite ngan kawan kerja yana yg paling sewel..azi

ok..jangan la terkejut siapa dan kenapa ada budak laki tu..
ni staff giordano jugak..nama dy ammar..act potong sekali ngan dy..sebab b'day dy seminggu sebelum yana punye b'day
happy team..

macam kena paksa makan..
 permintaan a.k.a hajat tertunai jugak..hajat apa tu??macam besar sangat je kan..
hajat nak pegi ke A famosa..kenapa A Famosa..haha
ok..ni la satu2 nya tempat yg yana teringin sangat nak pegi tapi x pernah dapat pegi..
akhirnya tahun ni..berjaya jugak jejakkan kaki ke ctu..
thanks sayang..sebab bawak jugak..n layankan je buah hati awak ni..

apa yg best sgt dengan a famosa tu..
act xde ape yg menarik pun..just masuk water theme park dy je..
dr tgh ari smpi ke petang..berendam je la kerjanya..
sampai kan dy panggil yana badak air..(kuang aja' itu orang)

ok..kejadian yg sangat best ialah:
enset yana yang nokia tu..yana bawak masuk dalam air..
act over confident enset x masuk dalam locker tapi masuk dalam plastik ikat dengan getah pastu sumbat dalam poket seluar..pastu terjun dalam air..

5 minit awal..
check phone..angkat still ok..masih x masuk air walau setitik pun..

30 minit kemudian..
angkat plastik..wah!!air dah bertakung oiiiii!!enset aku dah berendam dengan air!!
dalam hati : (abisla jahanam enset tu)
encik buahati: yuyunk..errrrrr (krikk krikk)
yana : (muka selamber walaupun dalam hati dah rasa nak nangis) syg..bukak plastik tu buang air..enset dah berendam..

ok..air dah berjaya di buang..cabut bateri..wah..ade air la kat bateri tu..cam menarik je..

kau ingat enset kau Z10??boleh berendam dengan air..

lepas cabut bateri buang air dy..kibas2 ckit..pastu cuba la try on..

(segala doa baca supaya enset tu hidup)
button on di tekan..
cingggggg!!
hah..x menyala?! tekan lagi..tekan lagi dan lagi..

(hoi..enset tu dah x boleh hidup dah..x yah tekan lagi..kau pun tau dy masuk air)

ok..say la bye2 to nokia lumia saya..

kerana x nak rosakkan mood holiday kat a famosa..dengan selamber yana cakap kat encik buahati

yana : sayang, kita simpan je la dulu enset ni kat dalam loker..kita main air dlu..nanti baru fikir macam mana nak buat..
encik buahati : yuyunk..enset tu kena jemur baru dy kering..
yana : xpe..biar je..xkan nak habiskan masa dengan jemur fon plak..

hah..boleh macam tu..walaupun masa tu muka encik buahati tu dah terkejut teruk dah..tapi di ikutkan je..b'day girl la katakan..

ok..nak citer ape yg menarik kat A Famosa waterpark ni..

yg menarik nye dy banyak water slide la..baru extreme katanya..uji ketakutan tu..
ok..yg paling adventure n yg paling korang patut cuba kat cni..




nama slide: big ice cream..
tahap ketakutan dy: tahap kritikal
genre: seram/mencabar
bahan2: penukul, jantung
cara2: lepas dah turun dari slide ni..make sure korang ketuk masukkan balik jantung korang yg dah nak terkeluar tu

ok..yang ni je paling teringat2 bila dah balik..haiyooo..seram dy tidak terkata..
tapi kalo nak naik ni..make sure korang ade 4 org..lebih x boleh..kurang pun x boleh..ok dah cukup la berceloteh tu..
sorry gambar tak banyak plus x ada pon...gara2 phone dah masuk air..
bye2..
assalamualaikum...


OLDNEW
This owner ♥
Thank for viewing


Welcome

width="180" height="60">
Assalamualaikum. Welcome to My world! Leave me a nice talk at my cbox
Mood : I need him
Status : New Blogskin

Borak2 jom ♥
I need your stepfoot

Awesome people ♥
Thanks for following me

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Yana Rosle